06 20 984 6162
0

Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELEM

Megadhatod nevedet, elérhetőségedet vagy más adataitaidat, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba szeretnél lépni velünk, vagyis vásárlás céljából regisztrálsz rendszerünkbe.

Honlapunk kialakítása során arra törekedtünk, hogy a személyes adataid kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve a Te rendelkezésednek megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Az adataidat, amelyek a honlapunk látogatása során kerülnek kezelésünkbe, a síműhely.hu a számlázáshoz használja és  bizalmasan kezeli. A vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére, átadásra kerülnek a szállító cégnek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. 

 

JOGI NYILATKOZAT

Tartalom: A honlap tartalma a legnagyobb gondossággal készült. Ugyanakkor a síműhely.hu nem vállal felelősséget az információk helyességéért, teljességéért és aktualitásáért.

Szerzői jog: A honlap minden eleme és teljes látványképe  szerzői jog védelme alatt áll. Minden honlappal kapcsolatos felhasználáshoz a síműhely.hu előzetes hozzájárulása szükséges! Különösen a letöltése, egyéb publikálása vagy további adattovábbítása, másolása vagy a honlap képeinek felhasználása kifejezetten tilos, kivéve, az engedélyezett képeket.

Külső linkek: Annak érdekében, hogy a megrendelők kiegészítő információhoz jussanak, a síműhely.hu néhány esetben külső szolgáltatók honlapjaihoz is kapcsolódik. Azonban a síműhely.hu-nak semmilyen befolyása sincs ezeknek a kapcsolódó oldalaknak a fejlesztésére, ezért nem vállalja a felelősséget az ott közölt információkért.