06 20 984 6162
0

Fizetés és szállítás

1) FIZETÉS

Megrendelésedet az alábbiak szerint tudod fizetni:

I) Utánvétellel

II) Banki előre utalással 

III) Személyesen üzletünkben

 

I) Utánvétel esetén a teljes összeget a GLS csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot. (Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írd alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizted, meggyőződtél a termékek sértetlenségéről, mert az átvétel utáni hiányosságokra, károkra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.) 

II) Banki előre utalás esetében mielőtt a számládat kiegyenlítenéd, kérjük, hogy várd meg a megrendelésre érkező levelünket, mely a termék tényleges meglétét igazolja! (Ez nem azonos az automatikusan érkező levéllel, ami csak a megrendelés sikerét, tényét bizonyítja!) Utaláskor kérjük a közlemény rovatba beírni a megrendelés számát. Ahogy a vételi összeg megjelenik a bankszámlánkon, úgy indítjuk a csomagot.

Számlaszámunk: FRC Travel & Shop Kft. 11742173-26041557-00000000 (OTP Bank)

III) Személyes átvétel. Ezt az átvételi módot azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik a megrendeléstől számított 3 napon belül személyesen is át tudják venni a megrendelt terméket üzletünkben. Átvételkor a megrendelést kézpénzzel vagy bankkártyával lehet kifizetni.

Az Internetes oldalunkon található valamennyi ár magyar ÁFÁ-val ( 27% ) együtt értendő.

 

2) SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft alatti vásárlás esetén a belföldi házhozszállítás díja: 790 Ft

20.000 Ft vagy 20.000ft feletti vásárlás esetén ingyenes a belföldi házhozszállítás!

Szállítási partnerünk a GLS-Hungary Kft, mely magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója.

A GLS csomagküldő szolgálat vállalja, hogy a csomagot, a feladást követő munkanapon és munkaidőben kézbesíti. Ha a futár a megadott címen senkit nem talál, értesítést hagy a postaládájában, ezen szerepel a GLS központi ügyfélszolgálati telefonszáma (+36-1-802-0265) mellett a saját telefonszáma is. Ha ezt felhívja, biztosan meg tudnak beszélni olyan időponton és helyszínt, ahol az átadás-átvétel gond nélkül lebonyolítható.

A szállítás napján csak adott időben van lehetősége a csomagot átvenni, amit az ügyfélszolgálati számon lehet megbeszélni. A futárnak nincs módjában a címzetteket előre felhívni az időpont egyeztetés véget.

Utánvétellel kizárólag az ország határain belül vállaljuk a kiszállítást.

Szállítási határidő: A megrendelést visszaigazoló e-mail elküldésétől számított 2 munkanap. Ha a megrendelést pénteki napon adja le, a leszállítás legkésőbb kedden történik meg. A kiszállítás átlagosan 2-5 napon belül történik meg, legkésőbb a beérkezést követő 14. napon belül (jogszabály szerint 30 nap) teljesítjük. Ha cégünk a megrendelést a fentiek szerinti határidőn belül nem teljesíti, akkor az Ön által esetlegesen megfizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül visszafizeti.

Külföldi szállítás: Biztosítjuk a webáruházunkban megrendelt termék(ek) külföldre történő szállítást is. Ez esetben a bankszámlánkra át kell utalni a megrendelt termékek ellenértékét, plusz az adott országba való küldés szállítási költségét. Ennek részleteiről érdeklődjön e-mailben: hello@simuhely.hu vagy telefonon: +36/23 786-456; +36/70 949-9565