06 20 984 6162
0

Ingyenes kiszállítás

20.000 Ft alatti vásárlás esetén a belföldi házhozszállítás díja: 790 Ft

20.000 Ft vagy 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a belföldi házhozszállítás! 

 

Szállítási partnerünk a GLS-Hungary Kft, mely magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója. 

A GLS csomagküldő szolgálat vállalja, hogy a csomagot, a feladást követő munkanapon és munkaidőben kézbesíti. Ha a futár a megadott címen senkit nem talál, értesítést hagy a postaládádban, ezen szerepel a GLS központi ügyfélszolgálati telefonszáma (+36-1-802-0265) mellett a saját telefonszáma is. Ha ezt felhívod, biztosan meg tudtok beszélni olyan időpontot és helyszínt, ahol az átadás-átvétel gond nélkül lebonyolítható. 

 

A szállítás napján csak adott időben van lehetőséged a csomagot átvenni, amit az ügyfélszolgálati számon lehet megbeszélni. A futárnak nincs módjában a címzetteket előre felhívni az időpont egyeztetés véget.

Utánvétellel kizárólag az ország határain belül vállaljuk a kiszállítást.

 

Szállítási határidő: A megrendelést visszaigazoló e-mail elküldésétől számított 2 munkanap. Ha a megrendelést pénteki napon adod le, a leszállítás legkésőbb kedden történik meg. A kiszállítás átlagosan 2-5 napon belül történik meg, legkésőbb a beérkezést követő 14. napon belül (jogszabály szerint 30 nap) teljesítjük. Ha cégünk a megrendelést a fentiek szerinti határidőn belül nem teljesíti, akkor az általad esetlegesen megfizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül visszafizetjük.

 

Külföldi szállítás: Biztosítjuk a webáruházunkban megrendelt termék(ek) külföldre történő szállítását is. Ez esetben a bankszámlánkra át kell utalni a megrendelt termékek ellenértékét, plusz az adott országba való küldés szállítási költségét. Ennek részleteiről érdeklődj e-mailben: hello@simuhely.hu vagy telefonon: +36/23 786-456; +36/70 949-9565