06 20 984 6162
0

Pénzvisszafizetés

Részletes infók: Webáruházunk szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. A vásárló a szerződéstől a 17/1999 kormányrendeletben foglaltak szerint 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Webáruházunk, a simuhely.hu a törvény által megszabott 14 napos határidőt kibővítve 21 napos elállási jogot biztosít, azaz pénzvisszafizetési garanciát vállal.  A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

 

A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot, a hang-, illetve képfelvétel példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta.

 

Tekintettel arra, hogy webshopunk és kiskereskedelmi üzletünk raktárkészlete megegyezik, előfordulhat együttes eladás okán, hogy a megrendelt terméket nem tudjuk leszállítani. Ezért felelősséget nem vállalunk, de az esetlegesen felmerült problémát igyekszük a megrendelő megelégedésére orvosolni!

 

Előfordul, hogy az Internetes áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet szerettél volna. Az ilyen esetekben a következő a teendő:

- Jelezd a termékkel kapcsolatos elégedetlenséged ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy e-mailben. 

- Munkatársunk az egyeztetés után (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása) közli, hogy a termék visszavehető-e vagy sem (megbontott eledelt, használt felszereléseket indokolt esetben, csak rejtett, a használat során kiderülő gyári hiba esetén tudunk visszavenni). Bontatlan és sértetlen terméket minden kérdés nélkül visszaveszünk! 

- Postai csomagként add fel címünkre a visszaküldeni kívánt terméket. Kérjük, a csomagot „értéknyilvánítással" add fel, NE küld vissza utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni! 

- A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét, és banki átutalással visszaküldi neked a termék ellenértékét.